Δημοσιευση ισολογισμου σιγουρα και οικονομικα

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η EFDI MEDIA σας προσφέρει ένα πλήρες ολοκληρωμένο και ταυτόχρονα οικονομικό πακέτο έγκυρης και έγκαιρης Ηλεκτρονικής Δημοσίευσης του Ισολογισμού σας.

Το πακέτο της προσφοράς μας περιλαμβάνει:                                          

1)Κατοχύρωση Domain Name στο όνομα της εταιρειας σας.

2)Κατασκευή πλήρες εταιρικής ιστοσελίδας με πολλα-πλό μενού,mail κ.α.

3) Φιλοξενία της Ιστοσελίδας σας σε αξιόπιστο server με ενεργή λειτουργία security services

4) Δωρεάν τεχνική υποστήριξη της ιστοσελίδας ολο τον χρόνο απο 09:00 εως 22:00 καθημερινά.

5)Στοιχειοθεσία – Kατασκευή μακέτας ισολογισμού & Πρόσκλησης γενικής συνέλευσης-αποστολή αντιγράφων σε εσάς για υπογραφές – Παραγωγή αρχείου και ανάρτηση τους στην ιστοσελίδα σε απεριόριστη ποσότητα ολόκληρο το χρόνο 

6) Γνωστοποίηση της Ιστοσελίδας και κατάθεση του φακέλου σας στο ΓΕΜΗ ηλεκτρονικά για όλες τις εταιρείες εντελώς δωρεάν.

 Είμαστε όλο το χρόνο στη διάθεσή σας, πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε.

  • ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΣΕ DOMAIN .eu MONO ME 48€
  • ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΣΕ DOMAIN .gr MONO ME 58€
  • Αν έχετε ήδη domain το οποίο έχετε καταχωρήσει στο ΓΕΜΗ από πέρυσι  και  δεν επιθυμείτε να καταχωρήσουμε καινούριο , το μεταφέρουμε σε εμάς με απλή διαδικασία και δημοσιεύουμε τον ισολογισμό  MONO ME 40€

Ποιά είναι η διαδικασία : Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Δεν κάνετε καμιά εγγραφή δεν συμπληρώνετε καμιά φόρμα. Θα μας στείλετε με email τον ισολογισμό σε οποιαδήποτε μορφή (ακόμα και τυπωμένο με courier) και τα στοιχειά της εταιρείας σας και σε 1 ώρα θα έχετε την δική σας ιστοσελίδα ( www.to onoma.eu ή gr ή οτιδήποτε ) με έτοιμη την μακέτα του ισολογισμοί σας αναρτημένη.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Η Εταιρεία μας μετά από 15η θητεία στον Χώρο των Ισολογισμών με 1.500 Α.Ε – Ε.Π.Ε & Ι.Κ.Ε. ενεργούς πελάτες, αναλαμβάνει τη Δημοσίευση του Ισολογισμού σας ΈΓΚΥΡΑ & ΈΓΚΑΙΡΑ σε Οικονομικές Εφημερίδες με εκπτώσεις που φτάνουν έως και 50 % . Με όποιον τρόπο συνεργασίας επιλέξετε ήμαστε όλο το χρόνο στη διάθεσή σας για οτιδήποτε θέμα δημοσιεύσεων, Νόμων κλπ.

Δημοσιεύστε τώρα τον ισολογισμό σας συνοπτικά από 145 €

Η κατάθεση των οικονομικών καταστάσεων στο Γ.Ε.ΜΗ. Καθώς και η κατάθεση πρακτικών και γενικών συνελεύσεων μπορεί να γίνει από εμάς Eντελώς δωρεάν.